Baner

PRELIMINARNI REZULTATI DRŽAVNOG TAKMIČENJA ZNANJA ZA ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU IZ STRANIH JEZIKA (PISMENI DIO) - OSNOVNA ŠKOLA

  • PDF

 

Engleski jezik

Ruski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

Njemački jezik

Takmičari uz prisustvo svojih mentora mogu izvršiti uvid u svoj rad  10. marta 2021. godine u terminu od 10h do 14h, u prostorijama Ispitnog centra.

Takmičari i njihovi mentori mogu uložiti prigovor najkasnije do 10. marta 2021. godine do 15h, isključivo sa službenog e-maila škole na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili u pisanoj formi prilikom uvida u Ispitnom centru.

Formu prigovora možete preuzeti OVDJE

Prigovori se moraju dostaviti Ispitnom centru do navedenog roka, u suprotnom neće biti razmatrani.

Napominjemo:

-   U prigovoru ne smije biti naveden nijedan podatak koji bi povezao šifru sa učenikom/učenicom (ime i prezime, naziv škole, ime i prezime mentora, grad iz kojeg dolazi). U sadržaju navedite zadatak za koji smatrate da nije pravilno ocijenjen.

-  Prigovor koji se podnosi elektronskim putem nazovite šifrom učenika i pošaljite u attachmentu.

Odgovori na prigovore i konačni rezultati biće objavljeni 12. marta 2021. godine na sajtu Ispitnog centra, kada ćemo objaviti  i spisak takmičara koji se pozivaju na usmeni dio takmičenja iz stranih jezika.

Usmeni dio takmičenja:

Osnovna škola - Subota, 13. mart 2021. godine

10:00h  - Francuski, Italijanski i Ruski jezik

12:30h - Engleski  i Njemački jezik

Usmeni dio takmičenja iz stranih jezika održaće se u prostorijama Ispitnog centra - ul. Vaka Đurovića bb, Podgorica.