Baner

DRŽAVNO TAKMIČENJE (2017) PRELIMINARNI REZULTATI USMENOG DIJELA IZ STRANIH JEZIKA - OSNOVNA ŠKOLA

  • PDF

Engleski jezik

Ruski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

Njemački jezik

 

Ukoliko takmičar/ka nije zadovoljan/a postignutim rezultatima, prigovor na iste može uložiti najkasnije do 07. marta 2017. godine do 12h na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .me isključivo sa službenog e-maila škole ili prilikom uvida u Ispitnom centru.Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ..

Formu prigovora možete preuzeti OVDJE.

Takmičari sa svojim mentorima mogu izvršiti uvid u zvučni dio usmenog dijela ispita iz stranih jezika 07. marta 2017. godine u terminu od 09h do 11h, u prostorijama Ispitnog centra.

 

Napominjemo da se u prigovoru ne smije navesti nijedan podatak koji bi povezao šifru sa učenikom/com (ime i prezime, naziv škole, ime i prezime mentora, grad iz kojeg dolazi), jer se u suprotnom prigovor neće razmatrati. Sadržaj prigovora treba da bude u attachmentu.

Komisija će nakon isteka roka za podnošenje prigovora, u roku od jednog dana razmotriti prigovore i dati odgovore. Odluka komisije je konačna i biće objavljena na web sajtu Ispitnog centra 8. marta 2017. godine.

 

Konačni rezultati biće objavljeni 8. marta 2017. godine na sajtu Ispitnog centra.