Baner

JBMO 2013, Antalija, Turska

  • PDF

Opširnije...

Uspjeh crnogorskog tima na Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi

  • PDF

Na Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi  2013 održanoj od 21. do 26. juna u   turskom gradu Antalija, učenik podgoričke Osnovne škole “Štampar Makarije”  Nikola Raičević je u jakoj konkurenciji osvojio srebrnu medalju. Na Olimpijadi je učestvovalo  ukupno 20 zemalja (115 učenika), dok  se u zvaničnoj konkurenciji takmičilo 11 zemalja Balkana.

NAGRADE ŠAMPIONIMA ZNANJA

  • PDF

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić uručio je juče na prijemu po laptop učeniku nikšićke Gimnazije „Stojan Cerović“ Petru Tadiću, Anđeli Marković iz OŠ „Štampar Makarije“ i Iliji Gračaninu iz kotorske OŠ „Njegoš“.

Opširnije...

Uručenje nagrada za osvajača bronzane medalje na BOI 2012.

  • PDF

Danas, 21. avgusta 2012. god., u Ispitnom centru upriličen je prijem za Luku Bulatovića, učenika Gimnazije “Slobodan Škerović”, osvajača bronzane medalje na 20.

Opširnije...

Uspjeh crnogorskog tima na 20. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi

  • PDF

Na 20. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi, koja je održana od 15. do 19. avgusta 2012., u Baogradu (BOI 2012), Luka Bulatović, učenik Gimnazije “Slobodan Škerović” iz Podgorice osvojio je bronzanu medalju.

Opširnije...

Uspjeh crnogorskog tima na 43. Međunarodnoj olimpijadi iz fizike, IPhO2012

  • PDF

Na 43. Međunarodnoj olimpijadi iz fizike, koja se održala od 15. do 24. jula 2012, u Estoniji (IPhO2012), Petar Tadić, učenik Gimnazije “Stojan Cerović” iz Nikšića osvojio je bronzanu medalju, što je prva medalja za Crna Goru do sada na međunarodnim olimpijadama znanja.

Opširnije...