Baner

PRELIMINARNI REZULTATI DRŽAVNOG TAKMIČENJA - SREDNJA ŠKOLA (2015)

  • PDF

Objavljeni su preliminarni rezultati državnog takmičenja održanog 28. februara i 1. marta 2015. godine na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Matematika

Fizika

Hemija

Biologija

Engleski jezik

Ruski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

Njemački jezik

Istorija

Geografija

Programiranje

Ukoliko takmičar nije zadovoljan postignutim rezultatima, žalbu na iste može uložiti najkasnije do 04.  marta 2015. godine do 15h na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Formu žalbe možete preuzeti ovdje (link nakon teksta).

žalba

Napominjemo da takmičar u žalbi ne smije navesti nijedan podatak koji bi povezao šifru sa učenikom (ime i prezime, naziv škole, ime i prezime mentora, grad iz kojeg dolazi) , jer se u suprotnom njegova žalba neće razmatrati. Sadržaj žalbe treba da bude u attachmentu i u sadržaju navedite zadatak za koji smatrate da nije pravilno ocijenjen.

Komisija će nakon isteka roka za podnošenje žalbi, u roku od jednog dana razmotriti žalbe i dati odgovore. Odluka komisije je konačna i biće objavljena na web sajtu Ispitnog centra 5. marta 2015. godine.

Ukoliko učenik želi da napravi uvid u svoj rad, isto može učiniti 04. marta 2015. godine u terminu od 10h do 14h u prostorijama Ispitnog centra.

 

Konačni rezultati biće objavljeni 5. marta 2015. godine na sajtu Ispitnog centra.