Baner

PRELIMINARNI REZULTATI USMENOG DIJELA IZ STRANIH JEZIKA DRŽAVNOG TAKMIČENJA(2015) SREDNJA ŠKOLA

  • PDF

Objavljeni su preliminarni rezultati usmenog dijela takmičenja iz stranih jezika održanog 14. marta 2015. godine u Ispitnom centru.

 

Engleski jezik

Ruski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

Njemački jezik

Ukoliko takmičar nije zadovoljan postignutim rezultatima, žalbu na iste može uložiti najkasnije do utorka 17. marta 2015. godine do 12h, na e-mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Formu žalbe možete preuzeti ovdje (link nakon teksta).

žalba

Napominjemo da takmičar u žalbi ne smije navesti nijedan podatak koji bi povezao šifru sa učenikom (ime i prezime, naziv škole, ime i prezime mentora, grad iz kojeg dolazi), jer se u suprotnom njegova žalba neće razmatrati. Sadržaj žalbe treba da bude u attachmentu.

Komisija će nakon isteka roka za podnošenje žalbi, u roku od jednog dana razmotriti žalbe i dati odgovore. Odluka komisije je konačna i biće objavljena na web sajtu Ispitnog centra 18. marta 2015. godine.

Ukoliko učenik želi da ima uvid u zvučni dio usmenog dijela ispita iz stranih jezika, to može učiniti 17. marta 2015. godine u terminu od 09h do 11h u prostorijama Ispitnog centra.

 

Konačni rezultati biće objavljeni 18. marta 2015. godine na sajtu Ispitnog centra u 12.00h.